Verrassende shapewear badmode voor elk figuur

Zorgeloos genieten

Even een frisse duik nemen in het zwembad en flaneren langs het strand zonder aan je belly secrets te hoeven denken? Met onze verhullende badmode geniet je volop. Fysieke minpuntjes worden namelijk gecamoufleerd terwijl je overige troeven net meer in de kijker worden gezet. Ook je strandoutfit zelf mag en moet uiteraard gezien worden, want bij Belly Bo kopen we alleen tijdloze, elegante en vrouwelijke badmode aan. Voor de mooiste shapewear badmode in Antwerpen moet je bij ons zijn!

Verslavend leuke must-haves

Met of zonder belly secrets, onze zwemkleding en strandmode collecties wil je, net als onze elegante lingerie, gewoon hebben en dat is niet verwonderlijk als je onze favoriete huismerken bekijkt:

  • Moontide swim wear

    Met de kleurrijke Moontide beach wear waan je je meteen in het zonovergoten Nieuw-Zeeland, de thuishaven van het merk. De comfortabele stoffen en slimme ontwerpen die als gegoten zitten, verdoezelen op subtiele wijze je minpuntjes terwijl de frivole designs je vrouwelijkheid net extra accentueren.

  • Valery Prestige beach wear

    Valery Prestige strandmode herken je meteen aan de tijdloze ontwerpen, de geraffineerde prints en de heerlijk aanvoelende stoffen. Dit merk kiest namelijk resoluut voor luxueuze kwaliteitsstoffen zoals echte zijde. Deze strandmode is zo elegant en comfortabel dat je ze altijd en overal zal willen dragen.

  • En vele andere top merken

    Op zoek naar een stijlvolle outfit voor in, op en rond het water? We hebben ook zwemkleding en strandmode van heel wat andere topmerken in huis zoals Gottex swimwear en Louis Féraud bijvoorbeeld. Voor elke leeftijd en elk figuur vind je bij Belly Bo een strand- of zwemoutfit waar je je écht goed in voelt.

Ook strand- en badmode voor dames met belly geheimpjes

Sonia Filali, de leading lady van Belly Bo in Antwerpen, heeft een zwak voor mooie verhullende outfits. Ze is zelf stomadraagster en beseft als geen ander hoe belangrijk het is om mooi én praktisch in 1 outfit te combineren om je écht goed te voelen.

Vanuit haar eigen ervaring heeft ze ook een bijzondere expertise in stijlvolle shapewear badmode voor stomapatiënten en dames met belly geheimpjes zoals littekens, striemen, overtollige huid, uitdagende maten enz… ontwikkeld. Dames met belly secrets zijn zelfs onze favoriete klanten, voor zowel het uitzoeken van dameslingerie als de juiste zwemoutfit. Dus waar wacht je nog op?