Van slimme belly secrets lingerie tot sensuele stoma lingerie

Waarom deze specialisatie?

Dat Belly Bo niet alleen prachtige dameslingerie in huis heeft, maar ook een heel ruime collectie aan speciale maten lingerie, frivole belly secret lingerie en aangepaste lingerie voor dames met andere belly geheimpjes is zeker niet toevallig. Breng een bezoekje in onze winkel en bekijk het grootste aanbod aan stomalingerie in Antwerpen.

Het begon allemaal toen Mrs. Belly Bo, Sonia Filali, zelf op zoek moest naar comfortabel zittende stomalingerie. Ze zocht en zocht, maar vond enkel saai uitziend medisch ondergoed dat haar vrouwelijkheid niet bepaald accentueerde. Voor een stijlvolle dame als Sonia was dat simpelweg geen optie. Ze moest en zou comfortabele stomalingerie vinden die er wél vrouwelijk en sensueel uitzag.

Ondernemend als ze is, besliste Sonia meteen om haar lotgenoten dezelfde zoektocht te besparen en een gespecialiseerde lingerieshop te openen waar dames met belly geheimpjes wél met de glimlach binnen en buiten stappen. Een plek waar ze zich thuis en begrepen voelen en waar ze zonder schroom, naar hartenlust kunnen passen.

Wat begon met een specialisatie in comfortabele lingerie die tegelijkertijd elegante is voor stomapatiënten, groeide snel uit tot een one-stop-shop voor dames met allerlei belly geheimpjes.

What’s your belly secret?

  •  een lager cijfer op de weegschaal, maar wel wat overtollige huid?
  •  minder boezem na je verbeten strijd tegen kanker of mastectomie?
  •  ongelijke borsten of een grote cup en smalle rug of net andersom?
  •  op zoek naar sensuelere maatje meer lingerie in extra grote maten?
  •  littekens, striemen of brandwonden die je liever niet accentueert?
  •  wel nood aan comfort, maar liever geen eentonig medisch ondergoed?
  •  voor je gevoelige huid liever geen saai, maar wel naadloos ondergoed?

Herkenbaar? Dan hebben we goed nieuws voor je, want je behoort tot onze favoriete klanten en je hoeft niet meer verder te zoeken. In deze lingeriezaak heb je wél veel keuze, betaal je niet te veel en kan je heerlijk discreet lingerie shoppen zonder verbaasde blikken.

Maatje meer lingerie aan mini prijzen

Het prijskaartje vinden we bij Belly Bo net zo belangrijk als draagcomfort en esthetiek. Wij vinden niet dat aangepaste of grote maten lingerie opvallend duurder zou moeten zijn dan dames ondergoed in standaard maten en daarom kiezen wij steevast voor betaalbare dames lingerie met een uitstekende prijskwaliteitverhouding.

Wat we met retro lingerie hebben?

Comfortabel stoma ondergoed is gemaakt uit zachte stoffen en heeft een corrigerend effect zonder de colostoma te knellen. Een comfortabele stoma slip reikt bovendien tot aan de navel. Sonia ontdekte dat net die eigenschappen ook kenmerkend waren voor de dames lingerie uit de jaren 40 en 50. Deze vintage lingerie was aangenaam om dragen én sensueel tegelijkertijd. Dat verklaart meteen waarom je bij Belly Bo in Antwerpen een ruim aanbod aan knappe retro lingerie en meteen ook vrouwelijke stomalingerie vindt.

Klikt het?

Natuurlijk moet er een persoonlijke klik zijn voor je je belly secrets onthult. Dat begrijpen we maar al te goed. Liever eerst een deugddoende babbel bij een kopje koffie voor we je aan het pashokje adviseren? Kan perfect! Neem ook gerust de tijd die je nodig hebt. Geen snelle verkoop onder tijdsdruk hier, wel onze oprechte interesse in jouw verhaal.